Πρόεδρος FIFA: Δεν είναι μόνιμη λύση το κεκλεισμένων των θυρών για τον κορωνοϊό
Ο πρόεδρος της FIFAτοποθετήθηκε για τον κορωνοϊό και τα προβλήματα που προκαλεί στο ποδόσφαιρο
Λύση αλλά μόνο βραχυπρόθεσμα αποτελεί για το ποδόσφαιρο η διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορωνοϊού.
«Δεν πιστεύω ότι είναι μόνιμη λύση να γίνονται τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για εκείνη. Μπορεί βραχυπρόθεσμα να είναι μια λύση να γίνονται ματς χωρίς κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε πως θα συνεχίζεται αυτό για πολύ καιρό», τόνισε.
Όσο για τα ματς εθνικών ομάδων που έχουν προγραμματιστεί για τον Μάρτιο είπε πως «… δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο της αναβολής. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τις εξελίξεις, αλλά δεν πρέπει να υπερβάλουμε ή να πανικοβαλλόμαστε».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.