Τσιτσιπάς: Αγαπώ την οικογένεια μου αλλά μερικές φορές με κουράζουν

Τσιτσιπάς: Αγαπώ την οικογένεια μου αλλά μερικές φορές με κουράζουν

Με ανεβασμένη ψυχολογία είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τις συνεχείς νίκες και το απέδειξε και με τις δηλώσεις του

000_1PC2VI
Ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στους «8» του τουρνουά του Ντουμπάι μετά τη νίκη του επί του Αλεξάντερ Μπούμπλικ και στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ματς, αναφέρθηκε και στην οικογένεια του.

«Μερικές φορές, ειλικρινά, με κουράζει που τους έχω γύρω μου όλη την ώρα», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε: «Την ίδια στιγμή, είναι η οικογένειά μου και τους αγαπώ. Σίγουρα δεν περιμένετε να ακούσετε κάτι τέτοιο από εμένα. Καμία φορά νιώθω ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι πολύ αναμεμειγμένοι στη ζωή μου εντός και εκτός court.

Ισως όχι και τόσο πολύ εκτός. Προσπαθώ κάποιες φορές να μην δίνω σημασία σε αυτά που λένε. Είναι δύσκολο, ειλικρινά. Τους αγαπώ, όμως. Δεν ξέρω αν θα είχα πετύχει χωρίς αυτούς. Θέλουν το καλύτερο για εμένα».

Για την Μαρία Σαράποβα, η οποία ανακοίνωσε την απόφαση του να βάλει τέλος στην καριέρα του:

«Τη γνώρισα πέρυσι, είχε τον ίδιο φυσιοθεραπευτή που έχω εγώ τώρα. Έχω ρωσικό background και καταλαβαίνω πώς προσεγγίζει το τένις, τη συμπεριφορά της και όλα αυτά. Την έβλεπα να παίζει όταν ήταν μικρή», είπε ο Τσιτσιπάς, συμπληρώνοντας πως υπήρξε η καλύτερη μετά τη Σερένα Γουίλιαμς.

«Θυμάμαι το Wimbledon που κέρδισε όταν ήταν 17. Ήταν απίστευτο, το θυμάμαι. Είχε πολύ καλή καριέρα, νομίζω ότι πολλοί θα ζηλεύουν την καριέρα της. Ήταν πίσω από τη Σερένα, μια ακόμα καταπληκτική αθλήτρια. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη μετά τη Σερένα. Σημείωσε μεγάλες νίκες, σπουδαία επιτεύγματα για το τένις. Έδωσε πολλά στο άθλημά μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης