Champions League: Λιόν-Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι τα αποψινά ματς

Champions League: Λιόν-Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι τα αποψινά ματς

Οι πιθανές ενδεκάδες και οι απουσίες των «μονομάχων» - Στις 10 το βράδυ η σέντρα (Cosmote Sports 1 o αγώνας στη Μαδρίτη και Cosmote Sports 2 ο αγώνας στη Γαλλία)

cristiano
Με δύο παιχνίδια, το ένα εκ των οποίων θα μπορούσε να είναι και ο... τελικός της διοργάνωσης, συνεχίζεται απόψε το Champions League, το οποίο αισίως έφτασε στη φάση των «16».

Στο πρώτο παιχνίδι της βραδιάς, η Λιόν φιλοξενεί τη Γιουβέντους (22:00 Cosmote Sports 2). Οι Γάλλοι έχουν αρκετές απουσίες και συγκεκριμένα τους Ντεπάι, Ράινε-Αντελάιντε, Κονέ και Ράφαελ.

Η πιθανή ενδεκάδα των Γάλλων αποτελείται από τους: Λόπες, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Μάρσαλ, Ντιμπουί, Τουσάρτ, Αουάρ, Κορνέ, Τόκο Εκαμπί, Ντεμπελέ και Τεριέ.

Η Γιουβέντους από την πλευρά της θα παραταχθεί δίχως τον Ντάγκλας Κόστα. Η πιθανή ενδεκάδα της «Γηραιάς Κυρίας» αποτελείται από τους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο, Ράμσεϊ, Πιάνιτς, Μπεντανκούρ, Κουαδράδο, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιμπάλα.

Το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στη Μαδρίτη (22:00 Cosmote Sports 1), όπου η «βασίλισσα» Ρεάλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι Μαδριλένοι θα αγωνιστούν δίχως το μεγάλο αστέρι τους, τον Αζάρ, ενώ θα απουσιάσει και ο Ασένσιο. Η πιθανή ενδεκάδα της Ρεάλ αποτελείται από τους: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Κασεμίρο, Κρόος, Βινίσιους και Μπενζεμά.

Κλείσιμο
Οι «πολίτες» από την πλευρά τους δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σανέ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναμένεται να παρατάξει τους: Έντερσον, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ντε Μπρούιν, Ρόντρι, Σίλβα, Μπερνάρντο, Αγουέρο και Στέρλινγκ.

Και τα δύο ματς αρχίζουν στις 10:00 το βράδυ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης