Premier League, Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Ο Ζεσούς έσπασε το «μπλόκο» - Δείτε το γκολ

Premier League, Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Ο Ζεσούς έσπασε το «μπλόκο» - Δείτε το γκολ

Η Σίτι έπεφτε πάνω στον Σμάιχελ για 80', αλλά ο Ζέσους τρία λεπτά αφότου πάτησε χορτάρι έδωσε την λύση και το κλειδί της απόδρασης για τους Πολίτες (0-1), που ξέφυγαν από την 3η Λέστερ στο +7 της Premier League

000_1P80RC
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πάει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League η Μάντσεστερ Σίτι!

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα πέρασε από την έδρα της Λέστερ (0-1) με ένα γκολ του Ζεσούς στο 80’ και αποσπάστηκε 7 βαθμούς από την αντίπαλό της.



Οι «αλεπούδες» ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και στο 8’ άγγιξαν το 1-0, ωστόσο ο Βάρντι σημάδεψε το δοκάρι σε τετ-α-τετ με τον Έντερσον.

Στο 17’ οι «πολίτες» είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους, αλλά το σουτ του Γκιουντογάν μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμο και εκδιώχθηκε από τον Σμάιχελ, ενώ στο 45’ ο Αγουέρο σκόραρε, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε (ορθώς) ως οφσάιντ.

Κλείσιμο
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε ακόμα περισσότερο και στο 62’ κέρδισε πέναλτι μετά από χρήση του VAR. Εντούτοις, ο Σμάιχελ «ψάρεψε» τον Αγουέρο και κράτησε το 0-0.

Τη λύση στην ομάδα του Γκουαρδιόλα έδωσε ο Ζεσούς, που άνοιξε το σκορ στο 80’ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πάσα του Μαχρέζ. Αυτό ήταν το 6ο τρίποντο στις 8 τελευταίες αγωνιστικές (6-1-1) για τους «πολίτες», αλλά και η 5η ήττα στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια (3-3-5) για τη Λέστερ.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης