Ο Ντέλε Άλι δεν έπεισε με την εικόνα του, αντικαταστάθηκε από τον Μουρίνιο και τα... έσπασε στον πάγκο της Τότεναμ.
Οι τραυματισμοί των Χάρι Κέιν και Σον έριξαν όλο το βάρος στον Ντέλε Αλι. Ωστόσο, ο Αγγλος μέσος δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση και λύγισε.
Ο Μουρίνιο τον αντικατέστησε στο 64ο λεπτό και ο Άλι πετούσε στον πάγκο τα παπούτσια του με οργή, μπουκάλια με νερό, αλλά και ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά του.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.