Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο ο θρύλος της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης

Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο ο θρύλος της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης

Είχε σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή - Επεσε με τη μηχανή συμπτωματικά πάνω στο αυτοκίνητο του διάσημου προπονητή κολύμβησης Νίκου Γέμελου

bountouris-arthro
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ολυμπιονίκης και θρύλος της ελληνικής ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης. Ο παλαίμαχος ιστιοπλόος χθες το βράδυ είχε σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, στο Καλαμάκι, στο ύψος του συμμαχικού νεκροταφείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπουντούρης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο κατά τραγική σύμπτωση οδηγούσε ο γνωστός προπονητής κολύμβησης Νίκος Γέμελος (προπονητής του Σπύρου Γιαννιώτη). 

Ο Τάσος Μπουντούρης νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Metropolitan και φέρει σοβαρά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα.  Ο κ. Γέμελος είναι καλά στην υγεία του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μπουντούρης στη μηχανή είχε και συνεπιβάτη, ο οποίος δεν έχει πάθει κάτι.

Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 2 Αυγούστου 1955. Τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιάδες -1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004-. Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη. Ο Τάσος Μπουντούρης έχει αγωνιστεί σε διαφορετικές κλάσεις με σκάφη «Finn», «Soling» και «Star».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης