Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο βαπτίστηκε χριστιανός

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο βαπτίστηκε χριστιανός

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο παρουσία συγγενών και φίλων, βαπτίστηκε χριστιανός και ο αδερφικός του φίλος, Άλισον, ήταν εκεί στο πλευρό του σε αυτή τη σημαντική του στιγμή, με τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ να δακρύζει από συγκίνηση

alisosns_o_r_g
Οτην ιδιωτική του πισίνα στο σπίτι του ο Ρομπέρτο Φιρμίνο βαπτίστηκε Χριστιανός με τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του, Άλισον Μπέκερ να ξεσπάει σε κλάματα.

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ δάκρυσε από συγκίνηση όταν είδε τον επιθετικό των κόκκινων να βαπτίζεται και μάλιστα ήταν δίπλα του στην πισίνα την ώρα της τελετής.

Ο Ρόμπι Φιρμίνο έχει τεράστια πίστη και μάλιστα στο κορμί του έχει «χτυπήσει» τατουάζ στα ελληνικά που λέει: «Ο Θεός είναι πιστός».

Ο Άλισον, δεν είναι απλά συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ και συμπατριώτης του, αλλά ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του. Γι' αυτό και τον είχε στο πλευρό του σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, με τον πορτιέρε των «κόκκινων» να δακρύζει από χαρά και συγκίνηση που τον αξίωσε ο Θεός να βρεθεί δίπλα στον φίλο του σε αυτή την περίσταση.

Κλείσιμο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🙏🏻❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto Firmino (@roberto_firmino) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης