Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Marca με τις αγελάδες λόγω Σετιέν

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Marca με τις αγελάδες λόγω Σετιέν

Οι αρχισυντάκτες της ισπανικής εφημερίδας Marca δημιούργησαν ένα πρωτότυπο πρωτοσέλιδο με  αγελάδες, ορμώμενοι από τις δηλώσεις του νέου τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν 

000_1NP1WT
Με ένα ευφάνταστο πρωτοσέλιδο καλωσόρισε η Marca τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, έμπνευση για το εν λόγω πρωτοσέλιδομε τις αγελάδες αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Κίκε Σετιέν στην παρουσιάση του από την ομάδα. Ο 61χρονος προπονητής από το Σανταντέρ περιέγραψε γλαφυρά τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, αναφέροντας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ότι θα γινόταν αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ. Είμαι ενθουσιασμένος για το πρότζεκτ και την πρόκληση. Ο ενθουσιασμός μου είναι κάτι που πρέπει να μεταφέρω στους παίκτες μου.

Χθες περπατούσα στην γειτονιά μου περνώντας από χωράφια με αγελάδες και τώρα είμαι στη Βαρκελώνη και παρουσιάζομαι από τη Μπαρτσελόνα όντας ο προπονητής των καλύτερων παικτών στον κόσμο. Ευχαριστώ τον Ερνέστο που μου άφησε μια ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος. Του είμαι ευγνώμων για τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα και για τις αξίες του.

Είμαι πολύ ανοιχτός και ξεκάθαρος σε ορισμένα πράγματα, τους ακούω όλους και είναι πολύ δύσκολο να πάρει κάποιος μακριά από τον τρόπο σκέψης μου πράγματα στα οποία πιστεύω πραγματικά. Υπερασπίζομαι τις αρχές μου. Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό.

Στόχος μου είναι να κατακτήσω τα πάντα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την ομάδα. Κάθε χρόνο, πρέπει να παίρνουμε όσα περισσότερα τρόπαια μπορούμε. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις νίκες είναι να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Δεν συμβαίνει πάντα αλλά δεν είναι δουλειά μιας ημέρας, πρέπει να το προσπαθείς συνεχώς», υποστήριξε.

marca-1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης