«Γυάλισε» στη Φιορεντίνα ο Ίνγκασον του ΠΑΟΚ

«Γυάλισε» στη Φιορεντίνα ο Ίνγκασον του ΠΑΟΚ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορεντίνα φαίνεται πως βρίσκεται ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας από τους σκάουτερ του ιταλικού συλλόγου

paok-ignas
Τις εντυπώσεις έχει κλέψει το τελευταίο διάστημα ο Σβέριρ Ίνγκασον, ο οποίος λόγω της απουσίας των Κρέσπο και Βαρέλα κατάφερε να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ και να βοηθήσει την ομάδα του.

Η πορεία του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού δεν έχει περάσει απαρατήρητη, αφού πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας και τώρα προέκυψε πως η Φιορεντίνα επίσης έχει εξετάσει την περίπτωσή του.

Μάλιστα, δηλώσεις για τον διεθνή στόπερ έκανε και ο σκάουτερ του ιταλικού συλλόγου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Ένας ακόμα παίκτης μεγάλης αξίας είναι ο γεννημένος το 93? παίκτης του ΠΑΟΚ, Ίνγκασον, ο οποίος θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή».

Κάπου εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν βάλει ρήτρα 20 εκατ. ευρώ (!) στο συμβόλαιο του Ίνγκασον, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης