Η «Corriere dello Sport» έδωσε απαντήσεις για το ρατσιστικό πρωτοσέλιδο

Η «Corriere dello Sport» έδωσε απαντήσεις για το ρατσιστικό πρωτοσέλιδο

Η Corriere dello Sport αντιλήφθηκε τον σάλο που προκλήθηκε από το πρωτοσέλιδο με το Black Friday και απάντησε κάνοντας λόγο για αθώο τίτλο - Άμεση υπήρξε η καταδίκη του ρατσιστικού λογοπαίγνιου από την Ρόμα

066_DPPI_40219374_018
Η ιταλική εφημερίδα έγινε αντικείμενο συζήτησης από την ώρα της κυκλοφορίας του φύλλου της Πέμπτης με την αναφορά στην... Black Friday λόγω της κόντρας της Ίντερ με τη Ρόμα την Παρασκευή και τη συνάντηση του Λουκάκου με τον Σμόλινγκ.

Σε όσα ειπώθηκαν και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν - ανάμεσα στις οποίες και αυτή των «τζιαλορόσι» - το Μέσο απάντησε λέγοντας:

«Ένας αθώος τίτλος μετατράπηκε σε δηλητηριώδης από ανθρώπους που έχουν δηλητήριο μέσα τους... Το Black Friday για όσους μπορούν να καταλάβουν, χρησιμοποιήθηκε για να εξυψωθεί με την καλή έννοια η διαφορά, η περηφάνια της διαφοράς. Αν δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος είναι γιατί δεν μπορεί...».

Μάλιστα, στην άμεση καταδίκη του άστοχου τίτλου του σημερινού πρωτοσέλιδου της «Corriere dello Sport», προέβη η Ρόμα, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί αμέσως τον ποδοσφαιριστή της.

«Κανείς… Κανένας απολύτως… Ούτε μία "ψυχή"… Μόνο αυτός που έγραψε τον βασικό τίτλο στο πρωτοσέλιδο της "Corriere dello Sport"», έγραψαν χαρακτηριστικά στον λογαριασμό τους στο Τwitter οι «τζιαλορόσι», αναφερόμενοι στο ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί παρόμοιο τίτλο.

Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης