Φερέιρα: Τέτοια παιχνίδια σε σημαδεύουν, θέλουμε να κερδίσουμε

Φερέιρα: Τέτοια παιχνίδια σε σημαδεύουν, θέλουμε να κερδίσουμε

Το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα να δείχνει στις δηλώσεις του το πόσο πολύ περιμένει το ματς αυτό αλλά και θέλει τη νίκη

4878016
Ο Αμπέλ Φερέιρα ανέφερε χαρακτηριστικά στο PAOK TV: «Έχω την επιθυμία και την θέληση να συμμετάσχω σε αυτό το ντέρμπι. Ακούω να μιλάνε για αυτό εδώ και χρόνια και θέλω να βρεθώ μαζί με την ομάδα μου στην ευχάριστη θέση να το ζήσω.

Πρόκειται για παιχνίδια που σε σημαδεύουν. Αποτελούν πρόκληση και θέλω να ζήσω αυτή τη στιγμή με τους παίκτες μου. Εμείς πάντα είμαστε συνεπείς στο πλάνο και την προσέγγιση μας στο παιχνίδι. Ξέρουμε τι θέλουμε, να κερδίσουμε. Θέλουμε φέτος να κρατήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλητή κι αυτό το κάνουμε, μαζεύοντας βαθμούς.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό το παιχνίδι έχει άλλο βάρος κι άλλη σημασία για πολλούς, αλλά για εμάς η επιθυμία και ο στόχος είναι ανεξάρτητα που παίζουμε ή ποιον θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό το ματς, θα το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο». Ολόκληρη η συνέντευξη του Πορτογάλου προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά θα προβληθεί αύριο Κυριακή στο pregame του PAOK TV που θα ξεκινήσει στις 19:00.
Φερέιρα: "Με στόχο τη νίκη" - PAOK TV
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης