Προκριματικά Euro 2020, Φινλανδία - Λιχτενστάιν 3-0: Πρόκριση με Πούκι

Προκριματικά Euro 2020, Φινλανδία - Λιχτενστάιν 3-0: Πρόκριση με Πούκι

Το εισιτήριο για το Euro 2020 πήραν οι Φινλανδοί μετά την εύκολη νίκη επί του Λιχτενστάιν, με τον Πούκι να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ - Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ των ματς

finlandia
Ηταν σχεδόν σίγουρο μετά την ήττα της Βοσνίας από την Ελλάδα και είναι βέβαιο τώρα, μετά τη νίκη επί του Λιχτενστάιν. Η Φινλανδία είναι και μαθηματικά στα τελικά του Euro 2020, πλέον, μετά το εύκολο 3-0 επί του Λιχτενστάιν, το οποίο λογικά θα ολοκληρώσει τον όμιλο χωρίς νίκη (υποδέχεται Βοσνία την τελευταία αγωνιστική). Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπυό ο Τουομίνεν και από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, ανέλαβε ο Τεέμου Πούκι. Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 64' για το 2-0, γκολ και στο 75' για το 3-0 και οι Φινλανδοί πανηγυρίζουν για την πρώτη τους πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση!

Χαλαρή 4άρα η Νορβηγία
Την ώρα που η Φινλανδία νικούσε το Λιχτενστάιν και εξασφάλιζε το εισιτήριο για το Euro, η Νορβηγία διέλυσε τα Νησιά Φερόε, σε ματς για τον 6ο όμιλο, διατηρώντας ελπίδες πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, καθάρισαν από το πρώτο 10λεπτο την υπόθεση νίκη, αφού στο 4' ο Ρετζίνιουσεν έκανε το 1-0 και τέσσερα λεπτά μετά ο Φόσουμ έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι, φυσικά, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ποτέ και στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν άλλα δύο γκολ, με τον Σέρλοθ να σκοράρει στο 62' και στο 65' ανεβάζοντας το σκορ στο 4-0.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης