Ρεπόρτερ Ολυμπιακού: Η ομάδα είχε κινηθεί για τον Ιμπραΐμοβιτς
Σχετικό ρεπορτάζ του «Κόκκινου Πρωταθλητή» αναφέρει πως σύμφωνα με όσα είχε εκμυστηρευθεί σε στενό κύκλο μάνατζερ ο Μίνο Ραϊόλα, o Ολυμπιακός είχε μιλήσει με τον γνωστό ατζέντη για τον Σουηδό άσο
Μια αποκάλυψη στην οποία εμπλέκει τον Ολυμπιακό και τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς κάνει στο σημερινό του φύλλο του ο «Κόκκινος Πρωταθλητής».
Σχετικό ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου αναφέρει πως σύμφωνα με όσα είχε εκμυστηρευθεί σε στενό κύκλο μάνατζερ ο Μίνο Ραϊόλα οι ερυθρόλευκοι μόλις τον περασμένο Ιανουάριο είχαν μιλήσει με τον γνωστό ατζέντη για τον μεγάλο Σουηδό άσο.
«Πολλές πολλές λεπτομέρειες δεν είπε αλλά ήταν ξεκάθαρος ότι είχε γίνει κουβέντα τον χειμώνα με τον Ολυμπιακό για τον Ιμπραϊμοβις με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται...», αναφέρει το δημοσίευμα.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.