Τύχη βουνό είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος δεν έπαθε το παραμικρό μετά την πτώση σε χαράδρα τριών μέτρων του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ενώ ταξίδευε προς την Αρναία.
Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου που ανήρτησε στα social media η σύζυγος του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας μετά το τροχαίο ατύχημα δείχνουν το μέγεθος των ζημιών που υπέστη το αγροτικό στο οποίο επέβαινε ο Άγγελος Αναστασιάδης μαζί με τον συνεργάτη του Άγγελο Τερζή.
«Ο Άγγελός μου είναι καλά μετά το τροχαίο του» έγραψε η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη στο Facebook.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός ταξίδεψε στην Αρναία για να δει αρχικά κάποιους φίλους του, αλλά και για να παραβρεθεί σε ένα τραπέζι που έκανε ο τοπικός σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.