Πελέ: «Θαυμάζω τον Ρονάλντο, αλλά θα ήθελα συμπαίκτη τον Μέσι»

Πελέ: «Θαυμάζω τον Ρονάλντο, αλλά θα ήθελα συμπαίκτη τον Μέσι»

Την προτίμησή του στον Αργεντινό αστέρα έναντι του Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε ο «θρύλος» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Θεός φαίνεται ότι του… ζητάει τον λογαριασμό

Pele1
Στην καθ’ υπόδειξη του ονόματος του Λιονέλ Μέσι προέβη ο Πελέ, όταν ρωτήθηκε από την «Gazzetta dello Sport» για το ποιον ποδοσφαιριστή της σημερινής εποχής θα ήθελε να έχει ως συμπαίκτη.

Βέβαια, ο Βραζιλιάνος «θρύλος» -ο οποίος σε λίγες μέρες (19/11) συμπληρώνει τα 50 χρόνια από τον αγώνα που έφτασε τα 1000 του γκολ (κόντρα στη Βάσκο ντα Γκάμα)- από τη μία εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ από την άλλη δήλωσε ότι ελπίζει σε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του συμπατριώτη του, Νεϊμάρ.

Τα τελευταία χρόνια ο Πελέ έχει περάσει αρκετές περιπέτειες με την υγεία του. Παρόλα αυτά, πλέον, δηλώνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μάλιστα έχει τη διάθεση να κάνει και χιούμορ με αυτό το θέμα. «Αν και έχω κάποια προβλήματα, αισθάνομαι καλά. Ωστόσο, είναι σαν να μου ζητάει τον… λογαριασμό ο Θεός», υποστήριξε ο 79χρονος παλαίμαχος επιθετικός.

Ως στράικερ αντιμετώπισε μία σειρά από καλούς αμυντικούς κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του. Ένας ήταν, όμως, εκείνος που ξεχωρίζει. «Ο Τραπατόνι ήταν αμείλικτος και σωστός, ο καλύτερος αμυντικός εναντίον του οποίου έχω αγωνιστεί. Όχι σαν τους Άγγλους και του Αργεντινούς. Πόσες κλωτσιές μου έδωσαν…», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Πελέ.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης