Champions League: Η UEFA τιμώρησε τον Άγιαξ και οι οπαδοί του θα στηρίξουν τη... Λέιτον Όριεντ

Champions League: Η UEFA τιμώρησε τον Άγιαξ και οι οπαδοί του θα στηρίξουν τη... Λέιτον Όριεντ

Η UEFA τιμώρησε τον Άγιαξ με απαγόρευση εξασφάλισης εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι, όμως, οι οπαδοί του Αίαντα δεν ακυρώνουν το ταξίδι απλά... αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους και θα βρεθούν στο πλευρό της Λέιτον Όριεντ που αγωνίζεται την ίδια μέρα στην αγγλική πρωτεύουσα

AJAX_FANS
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεγάλη μερίδα των φίλων του Άγιαξ που είχαν ήδη κανονίσει να βρεθούν στην αγγλική πρωτεύουσα για να στηρίξουν τον Έρικ Τεν Χαγκ και τους ποδοσφαιριστές του, δεν πτοούνται από την απόφαση της UEFA να μην τους δώσει εισιτήρια λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν στο ματς με τη Βαλένθια για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η συμπεριφορά του κόσμου του ολλανδικού κλαμπ στο «Μεστάγια», στο ματς με τη Βαλένθια, οδήγησε την UEFA στην επιβολή τιμωρίας στον Αίαντα για το παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Παρ' όλα αυτά, οι οπαδοί της ομάδας φαίνεται πως θα βρουν τρόπο ν' απολαύσουν ποδόσφαιρο.

Την ίδια βραδιά (5/11), η Λέιτον Όριεντ αντιμετωπίζει την Μπράιτον K-21 για το EFL Trophy και όπως αναφέρεται στον διεθνή Τύπο, μερικές χιλιάδες Ολλανδοί ψάχνουν εισιτήρια γι' αυτό το παιχνίδι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης