Ο Λιούις Χάμιλτον έγινε «πράσινος»: Μονό η vegan διατροφή θα σώσει τον πλανήτη

Ο Λιούις Χάμιλτον έγινε «πράσινος»: Μονό η vegan διατροφή θα σώσει τον πλανήτη

Η άποψή του αυτή προκάλεσε πολλά σχόλια - «Η δουλειά σου είναι να τρέχεις γύρω-γύρω με έναν "πύραυλο" που εκπέμπει καυσαέρια» γράφουν στο Twitter

hamilton-new1
Οπαδός της vegan διατροφής ως τον μοναδικό τρόπο για να σωθεί ο πλανήτης δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο οδηγός που έχει κερδίσει έξι παγκόσμιους τίτλους στη Formula 1 σε ανάρτησή του στα stories του Instagram χαρακτήρισε την Γη ως «έναν τόπο που είναι χάλια» με ηγέτες που είναι «είτε αμόρφωτοι είτε δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το περιβάλλον».

Σύμφωνα με τον ίδιο η μετακίνηση στη vegan λογική «μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα». «Το μόνο που χρειάζεται είναι να το αποφασίσει κανείς» έγραψε ο Χάμιλτον.

Στην ανάρτησή του έκανε, δε, την δυσοίωνη πρόβλεψη ότι η εξόντωση των ανθρώπων «γίνεται ολοένα και πιο πιθανή καθώς υπερεκμεταλλευόμαστε τις πηγές ενέργειας, διατροφής».

«Μας έμαθαν ότι το να τρώμε ζωικά προϊόντα είναι καλό αλλά μας έλεγαν ψέματα για εκατοντάδες χρόνια {...} Εμένα μου πήρε 32 χρόνια για να καταλάβω την επίπτωση που έχω στον κόσμο και καθημερινά αναλογίζομται τι μπορώ να κάνω για να διαδραματίσω έναν πιο θετικό ρόλο» συμπλήρωσε ο Βρετανός οδηγός.

insta-ham


Η ανάρτηση του Χάμιλτον ωστόσο δεν έγινε δεκτή και με τον πιο θετικό τρόπο στα social media με πιο χαρακτηριστική αντίδραση ανάρτηση στην οποία αναφερόταν ότι «είναι δύσκολο να σε πάρουν στα σοβαρά για το κλίμα όταν η δουλειά σου είναι να τρέχεις γύρω-γύρω σε κύκλους με έναν "πύραυλο" που εκπέμπει καυσαέρια».

«Ο Λούις Χάμιλτον μολύνει το περιβάλλον 5 φορές περισσότερο από τους περισσότερους με την εξάτμιση του μονοθέσιού του» έγραψε κάποιος άλλος.

Κλείσιμο
insta-ham3
insta-ham2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης