Βέρντε και Ντέλετιτς στο μυαλό του Κωστένογλου

Βέρντε και Ντέλετιτς στο μυαλό του Κωστένογλου

Μία παραλλαγή του 4-4-2 δουλεύει στις τελευταίες προπονήσεις της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος είναι πιθανό να ξεκινήσει τον Βέρντε στο ένα άκρο της επίθεσης

asd
Στα μισά βρίσκεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Βόλο στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Νίκος Κωστένογλου φαίνεται πως θα αφήσει στην άκρη το 3-5-2, με το οποίο παρέτασσε την «Ένωση» στους προηγούμενους αγώνες και έχει στο μυαλό του μία παραλλαγή του 4-4-2.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στο συγκεκριμένο σχηματισμό, θέση βασικού διεκδικεί ο Ντανιέλε Βέρντε. Ο Ιταλός εξτρέμ δούλεψε πολύ στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Τη θέση του δεξιού εξτρέμ, όμως, διεκδικεί και ο Μίλος Ντέλετιτς, όμως ο Βέρντε φαίνεται πως έχει το προβάδισμα έναντι του Σέρβου συμπαίκτη του.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις τις ενδεκάδας περισσότερα θα φανούν στις υπόλοιπες προπονήσεις, αφού υπάρχουν ανοικτές επιλογές για τα άκρα της άμυνας και για τον παρτενέρ του Σιμόες στον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης