Προκριματικά Euro 2020, Κούτρης: «Στόχος η νίκη κόντρα στην Ιταλία»

Προκριματικά Euro 2020, Κούτρης: «Στόχος η νίκη κόντρα στην Ιταλία»

Ο Λεονάρντο Κούτρης, που κλήθηκε τελευταία στιγμή για να καλύψει το κενό του Κώστα Τσιμίκα, έκανε λόγο για θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ιταλία (12/10, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2020, τονίζοντας ότι η Εθνική μπορεί να φανεί ανταγωνιστική αν δώσει το 100% 

KOUTRIS_111
Αναλυτικά, ο Λεονάρντο Κούτρης είπε:

«Είναι πολύ δύσκολο το ματς κόντρα στην Ιταλία, είναι η επικεφαλής και η πιο δύσκολη ομάδα του ομίλου που θα αντιμετωπίσουμε, όμως με την νέα φιλοσοφία και αύρα του προπονητή μας και του τεχνικού επιτελείου και αν δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό θα είναι η νίκη, δεν θα πάμε για την ισοπαλία. Δεν θα είναι άσχημος και ο βαθμός, αλλά στόχος είναι η νίκη. Όπως κάθε αρχή, και η δική μας με το νέο προπονητή έχει φέρει αλλαγές και είναι δύσκολη. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι τον coach για να πάρουμε τα αποτελέσματα και την ψυχολογία που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

«Όταν έχεις μια πληρότητα στη θέση του αριστερού μπακ, με τέσσερις και περισσότερους παίκτες που μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της Εθνικής σε μια δύσκολη θέση παγκοσμίως είναι πολύ ωραίο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά θεμιτός γιατί σε τραβάει στα όρια σου και σε υποχρεώνει να αποδίδεις καλύτερα και να ξεπερνάς τον εαυτό σου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης