Με… ερωτηματικό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ

Με… ερωτηματικό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ

Το αήττητο σερί του, το οποίο ξεκίνησε από την Τρίπολη, θέλει να διευρύνει σήμερα ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα

paok
Ιδιαίτερα σημαντικό θεωρείται στον ΠΑΟΚ το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αν και βρισκόμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2).

Στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» με το 2-2 στο ΟΑΚΑ συμπλήρωσε 40 αγώνες αήττητος στο πρωτάθλημα!

Πρόκειται για ένα σερί που είχε ξεκινήσει από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όταν οι Θεσσαλονικείς είχαν χάσει με 3-2 σκορ από τον Αστέρα και πλέον η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θέλει να σπάσει το μεγάλο αήττητο ρεκόρ του Ολυμπιακού από το 1972 μέχρι το 1974 (όταν είχε να χάσει 58 αγώνες).

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στην Τρίπολη, λόγω της βροχόπτωσης που θα πέφτει στην περιοχή, φαίνεται πως προβληματίζει τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος έχει ένα δίλημμα για το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα.

Όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν οι Ζίβκοβιτς, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο (ή Εσίτι), Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης