Europa League: Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ στη Σεβίλλη, ανατροπές για Σπόρτινγκ και Λάτσιο

Europa League: Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ στη Σεβίλλη, ανατροπές για Σπόρτινγκ και Λάτσιο

Πολλά γκολ και σασπένς στους αγώνες των  έξι πρώτων ομίλων του  Europa League - Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ στη Σεβίλλη μένοντας χωρίς βαθμό στον 1ο όμιλο - Άρσεναλ και Αίντχόφεν ήταν εντυπωσιακές μοιράζοντας... ντόρτια ενώ Λάτσιο και Σπόρτινγκ έκαναν μεγάλες ανατροπές στις έδρες τους απέναντι σε Ρεν και ΛΑΣΚ αντίστοιχα - Διακοπή υπήρξε στο Λουξεμβούργο- Δείτε τα γκολ των αγώνων

ARSENAL
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σημερινή βραδιά στην οποία διεξήχθη η 2η αγωνιστική του Europa League, αφού στους 12 αγώνες των 22:00 σημειώθηκαν 32 γκολ και ορισμένες φοβερές ανατροπές. 


1ος Όμιλος

Σεβίλη-ΑΠΟΕΛ 1-0


Μετά την... αυτοκτονία εντός έδρας με τη Ντουντελάνζ, ο ΑΠΟΕΛ έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο στο «Σαντσεθ Πιθχουάν». Η κυπριακή ομάδα ήταν αναμενόμενο ότι θα έχανε στη Σεβίλλη (μόνη 1η με 6 βαθμούς), αλλά τουλάχιστον πάλεψε και κράτησε χαμηλά το σκορ στο 1-0, το οποίος διαμόρφωσε από το 17' ο Τσιτσαρίτο.

Ντουντελάνζ-Καραμπάγκ 1-4

Σε ένα επεισοδιακό ματς που διακόπηκε για αρκετή ώρα στο 30 λεπτό μετά την «εισβολή» ενός drone στον αγωνιστικό χώρο που έφερε σημαία της Αρμενίας, η Καραμπάγκ επικράτησε με 4-1 της Ντουντελάνζ στοπ Λουξεμβούργο και προσγείωσε απότομα τους γηπεδούχους μετά τη μεγάλη επιτυχία της νίκης επί του ΑΠΟΕΛ στην πρώτη αγωνιστική. Οι Αζέροι από την πλευρά τους ανέβηκαν κι αυτοί στους 3 βαθμούς όσους έχουν και οι σημερινοί τους αντίπαλοι.  

Dudelange 1-4 Qarabağ - Qollar və İcmal 03/10/2019 HD
Κλείσιμο


2ος Όμιλος

Λουγκάνο-Ντιναμό Κιέβου 0-0

H Ντιναμό Κιέβου έμεινε στο 0-0 στο Λουγκάνο με την τοπική ομάδα στο μοναδικό ματς της αγωνιστικής που δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα. Οι Ελβετοί κάπως έτσι πήραν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο ενώ η Ντιναμό έφτασε τους τέσσερις και ισοβαθμεί στην  κορυφή με την Κοπεγχάγη. 

Μάλμε-Κοπεγχάγη 1-1

Δύο ισοπαλίες είχε η 2η αγωνιστική του ομίλου, καθώς οι δύο ομάδες που συγκατοικούν στην κορυφή (4 βαθμοί), πήραν πόντο εκτός έδρας. Η Κοπεγχάγη αν και προηγήθηκε, είδε τη Μάλμε να της κάνει το 1-1.

Malmo ff vs Copenhagen 1 1 all goals Highlights 2019


3ος Όμιλος

Κρασνοντάρ-Χετάφε 0-1

Αν και είδε την Κρασνοντάρ να μειώνει στο 69' (Αρι) και πάλευε από το 81' με παίκτη λιγότερο, η Χετάφε κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο (1-2) στη Ρωσία, χάρη στα γκολ του Ανχελ (35', 61') και να κάνει το 2x2 ως μόνη 1η του γκρουπ. 

Τραμπζονσπόρ-Βασιλεία 2-2

Βαθμό πήρε στην Τραπεζούντα η Βασιλεία, που προηγήθηκε αλλά είδε τους Τούρκους να κάνουν την ανατροπή, όμως κατάφερε να ισοφαρίσε ιστο 80' και να μείνει 2η με 4 βαθμούς.


4ος Όμιλος

Ρόζενμποργκ-Αϊντχόφεν 1-4


Το απόλυτο έκανε η Αϊντχόφεν, που σκόρπισε με 4-1 εκτός έδρας την Ρόζενμποργκ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ροσάριο στο 14’, ενώ πριν το ημίχρονο είχαν τελειώσει τα πάντα. Στο 37’ ο Μέλινγκ με αυτογκόλ έκανε το 0-2, ενώ στο 41’ ο εκπληκτικός Μάλεν το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με τον Αντεγκμπένρο, όμως ο Μάλεν βρήκε και πάλι δίχτυα στο 78’ για το τελικό 1-4. 

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-ΛΑΣΚ 2-1


Η Σπόρτινγκ έκανε την ανατροπή, κέρδισε με 2-1 την Λίντσερ και έφτασε στην πρώτη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ραγκούζ στο 16’, όμως με γκολ των Λουίζ Φελίπε και Μπρούνο Φερνάντες οι γηπεδούχοι πήραν τους βαθμούς.

5ος Όμιλος

Σέλτικ-Κλουζ 2-0




Η Σέλτικ έπιασε κορυφή στον όμιλο μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Κλουζ. Εντουάρ στο 20’ και Ελιγιουνούσι στο 59’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα παίρνοντας έτσι τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League από τους Ρουμάνους το καλοκαίρι. 

Λάτσιο-Ρεν 2-1


Μεγάλη νίκη πέτυχε η Λάτσιο, που επιβλήθηκε με ανατροπή με 2-1 της Ρεν. Οι ρενέ προηγήθηκαν με τον Μορέλ στο 55’, όμως αρχικά ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έκανε το 1-1 στο 63’ και ο Ιμόμπιλε ολοκλήρωσε την ανατροπή των γηπεδούχων στο 75’.

6ος Όμιλος

Άρσεναλ-Σταντάρ Λιέγης 4-0


Η Άρσεναλ έπαιξε με πολλά πιτσιρίκια και ο Μαρινέλι έγραψε ιστορία στο 4-0 επί της Σταντάρ. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του Έμερι στο 13’ και 16’, πριν ο Γουίλοκ κάνει το 3-0 στο 22’. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Θεμπάγιος στο 57’. 

Γκιμαράες-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1


Στο άλλο παιχνίδι η Άιντραχτ έφτασε στην πρώτη της νίκη, καθώς με γκολ του Ντικά στο 36’ επιβλήθηκε με 1-0 της Γκιμαράες. 

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης