Βραβεία FIFA: Καταγγελίες για... αόρατους ψηφοφόρους

Βραβεία FIFA: Καταγγελίες για... αόρατους ψηφοφόρους

Η εκλογή του Λιονέλ Μέσι ως κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2019 προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, ωστόσο το όλο θέμα παίρνει νέες διαστάσεις με τις καταγγελίες για την ψηφοφορία

mesi2-fifa
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδαν την... πλάτη του Λιονέλ Μέσι στην ψηφοφορία της FIFA για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή μέσα στο 2019, ωστόσο τα ερωτηματικά που προκάλεσε αυτή η επιλογή αρχίζουν να... πυκνώνουν.

Ο Μέσι πέρσι κατέκτησε μόνο το πρωτάθλημα Ισπανίας (έχασε στον τελικό του Κυπέλλου και στα ημιτελικά του Champions League) και η αλήθεια είναι ότι δεν έκανε κάποια εκθαμβωτική σεζόν,

Κι όσοι αντέδρασαν σ' αυτήν την επιλογή, φαίνεται ότι βρήκαν ένα ακόμη σοβαρό επιχείρημα το οποίο ήρθε από τη Νικαράγουα.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας της Κεντρικής Αμερικής Χουάν Μπαρέρα, ο οποίος είχε εμφανιστεί να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ψήφισαν Μέσι (ψηφίζουν ο προπονητής και ο αρχηγός κάθε χώρα καθώς και ένα ΜΜΕ), μέσω του λογαριασμού του στο twitter ξεκαθάρισε ότι "Δεν συμμετείχα στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου για το 2019. Οποιαδήποτε πληροφορία αναφέρεται για το συγκεκριμένο θέμα είναι λανθασμένη".



Φωνές υπάρχουν όμως και από την Αίγυπτο γιατί δεν μέτρησαν οι ψήφοι των εκπροσώπων της χώρας με τη FIFA να ενημερώνει χθες ότι ήταν... εκπρόθεσμες, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν οι δύο ψήφοι που είχαν δοθεί στον Σαλάχ μπορεί να άλλαζαν το τελικό αποτέλεσμα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης