Super League 2: Αρχίζει το πρωτάθλημα, φοβερή ένταση στο ΔΣ

Super League 2: Αρχίζει το πρωτάθλημα, φοβερή ένταση στο ΔΣ

Το πρωτάθλημα της Super League 2, του οποίου η πρεμιέρα έχει εξελιχθεί σε... σίριαλ λόγω της διαφωνίας στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων , θα ξεκινήσει κανονικά, το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/9) - Ένταση και παραλίγο συμπλοκές στη συνεδρίαση του ΔΣ

SL2
Απόφαση να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα από το προσεχές Σαββατοκύριακο πήραν οι ομάδες της Super League 2, έπειτα από… ντέρμπι στην ψηφοφορία (7 υπέρ, 6 κατά) που πραγματοποιήθηκε στο σημερινό ΔΣ, το  οποίο ολοκληρώθηκε εν μέσω μεγάλης έντασης και αντεγκλήσεων.

Υπέρ τάχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, ΑΟ Χανιά, Λεουτσάκος (Super League 2/Football League), Θωμαΐδης (εκπρόσωπος ΕΠΟ).

«Όχι» ψήφισαν Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Κέρκυρα, ΑΕ Καραϊσκάκης, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός.

Ωστόσο στην ψηφορορία το σκορ ήταν 6-5 για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τις θετικές ψήφους των κ.κ Λεουτσάκου (πρόεδρος SL2),  Θωμαΐδη (εκπρόσωπος ΕΠΟ)  να ανατρέπουν το σκηνικό προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της ΑΕ Καραϊσκάκης, Οδυσσέα Δράκου (είχε ψηφίσει «όχι»).

Κλείσιμο
«Είσαι μπούλης», φώναξε στον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, ο οποίος του ζητούσε να ανακαλέσει. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, το επεισόδιο συνεχίστηκε στους διαδρόμους, με τον κ. Θωμαΐδη να καλεί τον κ. Δράκο να τα… πουν έξω και να του φωνάζει «Είσαι κότα, ρε. Πάμε κάτω να δούμε ποιος είναι μπούλης».

Οι δύο άνδρες έφτασαν μέχρι το σημείο να αλληλοσπρώχνονται, όταν επενέβη ο πρόεδρος της λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, και άλλα άτομα που ήταν στον χώρο, αποκαθιστώντας την τάξη 


πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης