Η αιχμηρή ατάκα του Ρόι Κιν στον Τζέιμι Κάραγκερ περί... Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ

Η αιχμηρή ατάκα του Ρόι Κιν στον Τζέιμι Κάραγκερ περί... Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ

Ο παλαίμαχος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν αποστόμωσε τον ομόλογό του Τζέιμι Κάραγκερ της Λίβερπουλ σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή με την πιο εντυπωσιακή ατάκα της ποδοσφαρικής σεζόν μέχρι τώρα

skysspss
Τι τό 'θελε ο Τζέιμι Κάραγκερ να θυμηθεί τον... παραλίγο τερματισμό της Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League πριν μερικά χρόνια; Ο Ρόι Κιν δεν θα το συγχωρούσε ποτέ

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκαν στο... τρομερό τηλεοπτικό στούντιο του SkySports για την αθλητική εκπομπή «Super Sunday» μαζί με τους Γκρέιαμ Σούνες και Ζοσέ Μουρίνιο για να σχολιάσουν το μεγάλο παιχνίδι των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Πριν 4-5 χρόνια ήμασταν στη θέση που βρίσκεται και η Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή. Παραλίγο να πάρουμε τον τίτλο με τον Λουίς Σουάρες. Ένας παίκτης μπορεί να μπει και να κάνει τη διαφορά...» είπε ο Κάραγκερ, για ν' ακούσει τον Ρόι Κιν να του απαντάει:

«Ναι αλλά είπες παραλίγο... Δεν πήρατε πρωτάθλημα. Τζέιμι σε παρακαλώ, εδώ μιλάμε για την Γιουνάιτεντ».

Δείτε το τηλεοπτικό στιγμιότυπο
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κάραγκερ έπεσε θύμα «καζούρας» στο στούντιο της συγκεκριμένη εκπομπή αφού παλαιότερα ο Γκάρι Νέβιλ, που εργάζεται ως σχολιαστής στο Sky Sports,  είχε πει παρουσιάζοντας το πάνελ «Στην εκπομπή σήμερα έχουμε πολλά πρωταθλήματα Αγγλία και τον... Τζέιμι».

Βέβαια ο παλαίμαχος αρχηγός των «Reds» μπορεί  και χθες να έκανε... πίσω αλλά μέσω σημερινής του ανάρτησης στα social media είπε πως θα δεχθεί την «ταπεινωτική» ήττα που υπέστη από τον Κιν όπως έκανε χθες η Γιουνάιτεντ στη δική της «τραγωδία» με τη Γουέστ Χαμ, κλείνοντας με την υπόσχεση ότι τα επόμενα Σαββατοκύριακα θα είναι πιο έτοιμος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης