AEK: «Έφυγαν» ήδη σχεδόν 10.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

AEK: «Έφυγαν» ήδη σχεδόν 10.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Με αυξημένο ρυθμό συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων της ΑΕΚ για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

ΟΑΚΑ
Η συσπείρωση που παρουσιάζει ο κόσμος της ΑΕΚ τελευταία είναι αξιοσημείωτη και αυτό εκτός από την εξέδρα στο ΟΑΚΑ με τη Λαμία, αλλά και στη δυναμική παρουσία του κόσμου της «Ένωσης» στα εκτός έδρας παιχνίδια με Αστέρα και Παναιτωλικό, αποτυπώνεται και στην κίνηση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Από το Σάββατο το βράδυ που βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, ο ρυθμός της προπώλησης ήταν έντονος και ακριβώς έτσι συνεχίζεται. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας η προπώληση θα κυμαίνεται μεταξύ 9.000 και 10.000, κάτι που δείχνει και τη μεγάλη προσμονή των φίλων της Ένωσης, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον λόγο αυτό θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας με αυστηρό έλεγχο στις θύρες καθώς η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης