Με… τρέλα και Ολιβέιρα κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

Με… τρέλα και Ολιβέιρα κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

Ο Πορτογάλος φορ έχει πολλές πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής, στο οποίο έχουν ήδη κλείσει θέση πάνω περίπου 20.000 φίλοι της ΑΕΚ

oliveira-paok
Το κλίμα έχει αλλάξει άρδην στις τάξεις της ΑΕΚ σε σχέση με έναν μήνα πριν. Οι διαδοχικές νίκες και η εμφανής βελτίωση της ομάδας έχουν γεμίσει αισιοδοξία τον κόσμο, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση βοήθησαν και οι απώλειες που είχαν οι συνδιεκδικητές του τίτλου.

Η «Ένωση» στρέφεται από σήμερα στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ (19:30), όπου αναγκαία είναι η νίκη για να συνεχιστεί αυτό το κλίμα ευφορίας και να δείξουν ξανά οι «κιτρινόμαυροι» πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Κωστένογλου περιμένει από μέρα σε μέρα να δει τον Νέλσον Ολιβέιρα να μπαίνει σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης. Ο Πορτογάλος φορ ακολουθεί εδώ και μέρες ατομικό και δηλώνει στους συμπαίκτες του σίγουρος πως θα προλάβει να τεθεί στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

Την ίδια ώρα, ο κόσμος της ΑΕΚ αδημονεί για τον αγώνα. Μέχρι χθες είχαν πουληθεί περίπου 6.800 εισιτήρια και αν συνυπολογιστούν τα περίπου 13.000 διαρκείας, ήδη έχουν κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ 20.000 θεατές. Στις τάξεις της διοίκησης περιμένουν τουλάχιστον τον διπλάσιο κόσμο και οι πιο αισιόδοξοι προβλέπουν ακόμη και 50.000 φιλάθλους.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης