Ομπράντοβιτς: Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με άλλαξε ως άνθρωπο ο Παύλος

Ομπράντοβιτς: Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με άλλαξε ως άνθρωπο ο Παύλος

Τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ευχαρίστησε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για την πρόσκληση της ομάδας του στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

ζελικο
Ως έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, που πρόσφερε τόσα πολλά στο μπάσκετ, χαρακτήρισε τον Παύλο Γιαννακόπουλο ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά και ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόσκληση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

- Για την πρόσκληση της Φενέρμπαχτσε στο τουρνουά:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόσκληση για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε τόσα στο μπάσκετ. Για μένα είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία για να τιμήσουμε τη μνήμη όχι μόνο του Παύλου αλλά και του Θανάση και του Κώστα. Όλης της οικογένειας. Δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είμαστε για να παίξουμε σήμερα αλλά νομίζω πως το αποτέλεσμα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία».

- Για το πόσο εύκολο είναι συνδυάσει το αγωνιστικό με το συναισθηματικό κομμάτι:
«Για μένα το πιο σημαντικό είναι το θέμα του συναισθηματικού. Όταν έχεις καθημερινή επαφή με έναν άνθρωπο επί 13 χρόνια, είναι πολύ ξεχωριστό κάθε φορά που γυρνάω στο ΟΑΚΑ. Σκέφτομαι πρώτα αυτό και μετά το παιχνίδι. Προπονητής είμαι όταν αρχίσει το παιχνίδι μπαίνω και κάνω τη δουλειά μου, αυτό είναι το εύκολο».

- Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο:
«Έχοντας ζήσει στον Παναθηναϊκό και έχοντας αυτή την εμπειρία σε δύσκολους καιρούς, αυτό που μας κρατούσε ήταν ότι ο κύριος Παύλος προσπαθούσε πάντα να βοηθήσει όλους. Μπορεί να αντιδρούσε διαφορετικά κάποιες φορές αλλά έκανε τα πάντα για να είμαστε όλοι καλά. Προσωπικά με άλλαξε, του μιλούσα για όλα. Είχαμε συζητήσει για πολλά, μου είχε πει για τη ζωή του, πως ξεκίνησε η οικογένεια και με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα τη ζωή».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης