Επιστρέφει η Super League 1 με Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Βόλος

Επιστρέφει η Super League 1 με Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Βόλος

Στις 19:00 (ΕΡΤ Sports) η αυλαία στο Περιστέρι -  Στις 19:15 (Novasports2) ο αγώνας ΟΦΗ-Παναιτωλικός - Στις 21:00 (Novasports1) ο αγώνας στο «Γ. Καραϊσκάκης»

osfp-paxitis
Με τρεις αγώνες επιστρέφει η Super League 1 μετά το «διάλειμμα» για τα προκριμματικά του Euro 2020.

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής ανοίγει στο Περιστερί όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται (19:00, ΕΡΤ Sports) τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για τους Περιστεριώτες και ανάμεσά τους είναι ο Ραούλ Μπαένα. Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Ισπανού μέσου, ο οποίος μετράει 150 συμμετοχές στην Primera Division και αποκτήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη.

Εκτός είναι οι Μέγερι, Κιβρακίδης και Ανδρούτσος, οι οποίοι έκαναν ατομικό και πάλι, αλλά φυσικά και ο Γκάλο, που ανακοινώθηκε σήμερα, αλλά προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή.

Η αποστολή: Θεοδωράκης, Βέλλιος, Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος και Μανδάς.

Για τον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα είδε με ικανοποίηση τους Βαρέλα, Ελ Καντυρί και Ντόουγκλας να συμμετέχουν κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Κλείσιμο
Παρά την παρουσία τους στην 18άδα, βέβαια, δεν θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή τους και στο βασικό σχήμα του «δικέφαλου του Βορρά», αφού και οι τρεις δεν έχουν προλάβει να ακολουθήσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι.

Αναλυτικά, στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Ο δεύτερος αγώνας του προγράμματος του Σαββάτου είναι αυτός ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό, στο Ηράκλειο (19:15, Novasports2).

H αποστολή του ΟΦΗ περιλαμβάνει τους Κουτρουμπή και Στάικο, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας της Κρήτης. Η αποστολή του ΟΦΗ έχει ως εξής: Σωτηρίου, Ουάιλι, Μαρινάκης, Μπράουν, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μεγιάδο, Νέιρα, Σακόρ, Στάικος, Σεμέδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Φιγκεϊρέδο, Μάνος και Βαζ.

Στον Παναιτωλικό ο Λουίς Κάστρο να υπολογίζει κανονικά στη διάθεσή του τους δύο «νέους» Αριγίμπι και Σιέστεντ.

Αντιθέτως, εκτός των πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού των «καναρινιών» έμειναν οι τραυματίες Ρομάν και Μαρσιάλ.

Στην αποστολή του Παναιτωλικού συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Μπάλμπι, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Λουσέρο, Φυτόπουλος, Σανιά, Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας και Σιέστεντ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:30, Novasports1).

Με προσθαφαιρέσεις η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τους Γιώργο Μασούρα, Μπα και Γκασπάρ να μένουν εκτός της 22άδας. Εκτός, όπως αναμενόταν είναι ο τραυματίας, Σεμέδο, αλλά και οι Χριστοδουλόπουλος,Φορτούνης, οι οποίοι είναι καιρό στα… πιτς.

Αντιθέτως, Λοβέρα και Μπενζιά, που αποκτήθηκαν σχετικά πρόσφατα, είναι για πρώτη φορά στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Επιστρέφει στη δράση ο Μιγκέλ-Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ και κόντρα στην ΑΕΛ.

Η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Με στόχο να φύγει αλώβητος και από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα παραταχθεί ο Βόλος στην επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας με την 3η αγωνιστική, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το σύνολο του Χουάν Φεράντο έχει ξεκινήσει με το απόλυτο στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν –με Πανιώνιο και Άρη- και θέλει να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους», που επίσης δεν έχουν απώλεια βαθμών φέτος.

Στην προσπάθεια αυτή ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ανακοίνωσε 18άδα που περιλαμβάνει όλα του τα «όπλα», πλην του τραυματία Ντεντάκη

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του είναι οι: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Φερράρι, Τσαούσης, Λύρατζης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μαξ, Τσοκάνης, Μουνίθ, Ηλιόπουλος, Ατιάτ, Τόρρες, Ζοάο, Μυστακίδης, Μπαλογιάννης, Γέντρισεκ, Μάντζης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης