Η απάντηση του Μέσι στην πρόσκληση του Ρονάλντο

Η απάντηση του Μέσι στην πρόσκληση του Ρονάλντο

Ο Αργεντινός άσος, Λιονέλ Μέσι, απάντησε σε ισπανική εφημερίδα στην πρόσφατη πρόταση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης των κορυφαίων παικτών της σεζόν

MESI
Ένα από τα highlights στην πρόσφατη κλήρωση των ομίλων του Champions League, όπου μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των κορυφαίων παικτών της προηγούμενης σεζόν, ήταν η πρόσκληση του Κριστιάνο Ρονάλντο να δειπνήσει με τον Λιονέλ Μέσι.

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες ο Αργεντινός αστέρας της Γιουβέντους κλήθηκε εκ νέου να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα και πότε εκτιμά να γίνεται πραγματικότητα η συγκεκριμένη συνάντηση με τον Πορτογάλο συνάδελφό του.

«Με τον Ρονάλντο δεν είμαστε φίλοι διότι δεν παίξαμε ποτέ στην ίδια ομάδα, δεν έχουμε μοιραστεί τα αποδυτήρια, αλλά όταν συναντιόμαστε και μιλάμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά μας. Την τελευταία φορά, μάλιστα, μιλήσαμε πολύ περισσότερο κα περάσαμε πιο πολύ χρόνο μαζί. Δεν ξέρω αν θα βγούμε να φάμε μαζί, διότι και οι δυο έχουμε πολλές υποχρεώσεις, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποδεχθώ την πρόσκλησή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης