Βίντεο: Στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης, πανηγύρισε με τους παίκτες του Ολυμπιακού

Βίντεο: Στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης, πανηγύρισε με τους παίκτες του Ολυμπιακού

Αγκαλιά με τους παίκτες ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», μετά την πρόκριση επί της Κράσνονταρ και την επιστροφή μετά από έναν χρόνο στους ομίλους του Champions League

marinakis
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες της ομάδας του στα αποδυτήρια της Κράσντονταρ.

Επιστροφή στα αστέρια για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από απουσία ενός χρόνου, βρίσκονται και πάλι στους ομίλους του Champions League και αυτό το πανηγύρισαν με την ψυχή τους στη Ρωσία!

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στα αποδυτήρια βρέθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που πανηγύρισε αγκαλιά με τους παίκτες της ομάδας του.

Στην ομιλία του προς του παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Συγχαρητήρια σε όλους για την επιστροφή στους ομίλους του Champions League. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και σας αξίζουν πολλά μπράβο. Θα παίζουμε στους ομίλους, όμως ο ρεαλιστικός μας στόχος και μεγάλος είναι το πρωτάθλημα. Πιστεύω σε όλους σας και είμαστε δίπλα μας σε ότι χρειαστείτε».



Κλείσιμο
Εικόνες από τους πανηγυρισμούς στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια: 

4883070
4883075
4883077
4883079
4883080
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης