US Open: Η Σερένα Γουίλιαμς διέλυσε τη Μαρία Σαράποβα

US Open: Η Σερένα Γουίλιαμς διέλυσε τη Μαρία Σαράποβα

Η Αμερικανίδα κέρδισε με 2-0 σετ (6-1, 6-1) τη Ρωσίδα στον 1ο γύρο του τουρνουά

serena
Μέσα σε αποθεωτική ατμόσφαιρα στο «Άρθουρ Ας» στη Νέα Υόρκη η Σερένα Ουίλιαμς «διέλυσε» τη Μαρία Σαράποβα στην πρεμιέρα του US Open και πήρε το εισιτήριο για τον 2ο γύρο.

Η Αμερικανίδα, που έχει 6 US Open και θέλει να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το 7ο, κέρδισε με 6-1, 6-1 την Ρωσίδα και έφτασε τις 96 νίκες στο τουρνουά.

Είκοσι χρόνια μετά από τον πρώτο της τίτλο το 1999 και στα 38 της η Σερένα δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο από την Μαρία Σαράποβα στον 1ο τους αγώνα στο US Open!

Η Σερένα έφτασε τις 20 νίκες και η Μαρία έμεινε στις 3 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αυτή είναι μάλιστα η 19η νίκη της στον 1ο γύρο σε US Open σε 19 αγώνες.

Στο 1ο σετ η Ουίλιαμς μετά από το 1-1 (ισοφάρισε η Σαράποβα) θα φτάσει στο 3-1 και στο 5-1 με 2 μπρέικ και θα το τελειώσει άνετα... Στο 2ο η Αμερικανίδα θα κάνει με μπρέικ το 1-0, η Ρωσίδα θα μειώσει σε 2-1 αλλά η Σερένα με νέο μπρέικ θα φτάσει στο 4-1.

Η Σαράποβα θα ... παραδοθεί στην Ουίλιαμς η οποία κερδίσει με 2-0 σετ.

Ο αγώνας κράτησε μόλις 58'. Η Σερένα είχε 5-1 άσους, 16-6 winners, 12-20 αβίαστα λάθη και 55-28 πόντους. Η Αμερικανίδα έφτασε σε 4/5 μπρέικ και η Ρωσίδα είχε 0/5 μπρέικ πόιντ.

Στον επόμενο γύρο θα συναντήσει την Αμερικανίδα Caty McNally που είναι μόλις 17 ετών!

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης