Μαρινάκης σε παίχτες του Ολυμπιακού: Πάμε στη Ρωσία σαν να ήρθαμε 0-0, νίκη με τον Αστέρα και πρωτάθλημα

Μαρινάκης σε παίχτες του Ολυμπιακού: Πάμε στη Ρωσία σαν να ήρθαμε 0-0, νίκη με τον Αστέρα και πρωτάθλημα

«Εγώ είμαι δίπλα σας, μπράβο σε όλους, να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά» είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το θρίαμβο με 4-0 επί της Κράσονταρ για τα πλέι οφ του Champions League

marinakis-osfp2
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη 4-0 επί της Κράσνονταρ στα πλέι οφ του Champions League, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη, παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλω να πάμε στη Ρωσία σαν να ήρθαμε 0-0» είπε.

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (24/08, 21:30) αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Super League. Το μήνυμα του Μαρινάκη:

«Όλοι ξέρετε ότι πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Θέλω να είστε προσεκτικοί και να πάρετε τη νίκη. Ξεχνάμε την Κράσνονταρ και πάμε να νικήσουμε τον Αστέρα. Εγώ είμαι δίπλα σας, μπράβο σε όλους, να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης