Παναθηναϊκός: Έντονη φημολογία για παρουσία του Ρόντγουελ στην Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έντονη φημολογία για παρουσία του Ρόντγουελ στην Αθήνα

Ο Τζακ Ρόντγουελ ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και μάλιστα τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ταξίδεψε στην Ελλάδα για να μιλήσει με τους «πράσινους»

jackrod
Ο 28χρονος Άγγλος αμυντικός μέσος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Νίκου Νταμπίζα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού και κάποιες πληροφορίες τον... φέρνουν Αθήνα για συζητήσεις. Το newsbreak.gr ήταν εκείνο που έγραψε πως ο Ρόντγουελ είναι στην Ελλάδα για συζητήσεις, χωρίς ακόμα να υπάρχει συμφωνία, καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους δεν επιβεβαιώνουν το ταξίδι του παίκτη, τονίζοντας πως ο Ρόντγουελ, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπλάκμπερν, έχει προταθεί και εξετάζεται.

Ο Άγγλος μέσος έκανε πολύ καλό όνομα στην Έβερτον, με αποτέλεσμα να ακουστεί για όλα τα μεγάλα κλαμπ της Αγγλίας. Κατέληξε τελικά στη Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες και στη συνέχεια πήγε στη Σάντερλαντ, με την οποία μάλιστα ήρθε σε σύγκρουση γιατί «έκατσε» στο συμβόλαιό του μετά τον υποβιβασμό της ομάδας. Πέρυσι, έπαιξε στη Μπλάκμπερν, όπως αναφέραμε πριν και πλέον αναζητά μια ομάδα που θα τον βοθήσει να κάνει restart στην καριέρα του, καθώς είναι ακόμα σε καλή ηλικία.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης