Αγρίνιο: Ημιμαραθώνιος με αφετηρία την Τριχωνίδα αφιερωμένος στον αθλητή Μιχάλη Κούση

Αγρίνιο: Ημιμαραθώνιος με αφετηρία την Τριχωνίδα αφιερωμένος στον αθλητή Μιχάλη Κούση

Ο 12ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 – Οι αθλητές θα ξεκινήσουν από την Τριχωνίδα και θα τερματίσουν στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο

trixonida
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 θα διεξαχθεί ο 12ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τον ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου.

Οι αθλητές θα έχουν ως αφετηρία την Τριχωνίδα, θα τρέξουν παραλίμνια διαδρομή και θα τερματίσουν στο Αγρίνιο, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Η διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στον κορυφαίο Αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση περιλαμβάνει ακόμη διαδρομή 10km και 5 km Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – νεανίδων και διαδρομή 1 km για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων. Οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές με την προκήρυξη.

Πρόκειται για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου που έχει γίνει πλέον θεσμός για το Αγρίνιο και στην οποία συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων πρωταθλητές μεγάλων αποστάσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης