Ποτσετίνο: «Έμεινα σπίτι για 10 ημέρες μετά την ήττα στον τελικό του Champions League

Ποτσετίνο: «Έμεινα σπίτι για 10 ημέρες μετά την ήττα στον τελικό του Champions League

Η ήττα από την Λίβερπουλ με 2-0 στον τελικό του Champions League, που διεξήχθη στη Μαδρίτη, έφερε τον τεχνικό της Τότεναμ στα πρόθυρα της... κατάθλιψης, αλλά πλέον δηλώνει έτοιμος για νέες προκλήσεις με τους Σπερς

Mauricio
Την επομένη του χαμένου τελικού ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν ακολούθησε την αποστολή της Τότεναμ στο Λονδίνο, αλλά πήρε το τρένο από τη Μαδρίτη για τη Βαρκελώνη και βρέθηκε στο σπίτι του.

«Μιλούσα κάθε μέρα με τους συνεργάτες μου προσπαθώντας να βρούμε τους λόγους της ήττας μας. Πάντα το κάνουμε αυτό και οι αναλύσεις ήταν διαφορετικές. Ήταν οι μικρές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Οι τρεις εβδομάδες της προετοιμασίας ήταν απίστευτες, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα ήταν απογοητευτικός», είπε σε συνέντευξη του στη Mail ο Αργεντινός τεχνικός κι αποκάλυψε ότι:

«Φτάνοντας στην Βαρκελώνη έμεινα 10 μέρες κλεισμένος στο σπίτι μου... Δεν ήθελα να βγω έξω. Αγγίξαμε τη δόξα, αλλά η ήττα ήταν πολύ δύσκολη. Προσπάθησα μετά από λίγες ημέρες να παίξω γκολφ, να χτυπήσω κάποιες μπάλες με το γιο μου για να κουνηθώ λίγο, αλλά ήταν αδύνατο. Η οικογένεια μου προσπαθούμε να με τονώσει, αλλά κι αυτοί ήταν στην ίδια κατάσταση με εμένα».

Τελικά τη... λύση την έδωσε ο απλός κόσμος, όταν αποφάσισε να βγει έξω από το σπίτι του! «Ήταν πραγματικά φανταστικό το να πηγαίνω σε εστιατόρια στην Βαρκελώνη ή και στην Ίμπιζα στις διακοπές μου και να έρχονται ακόμη και οπαδοί άλλων αγγλικών ομάδων και να μουν δίνουν συγχαρητήρια λέγοντας 'φανταστική Τότεναμ'. Αυτό έφερε ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο μου και μου έδωσε κίνητρο για να συνεχίσω την προσπάθεια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης