Μπασάκσεχιρ: Ψάχνει στόπερ η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Μπασάκσεχιρ: Ψάχνει στόπερ η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η Μπασάκσεχιρ διαθέτει ουκ ολίγους σούπερ σταρ από το κέντρο και μπροστά με τους Αρντά Τουρά, Ρομπίνιο,ωστόσο ο νεοφερμένος τεχνικός της Οκάν Μπουρούκ επισημαίνει τα κενά στα μετόπισθεν εν όψει των προκριματικών του Champions League

buruk
Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, την οποία θα αντιμετωπίσει στον Γ΄ Γύρο των Προκριματικών του Champions League o Ολυμπιακός σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Πλζεν έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής με αποκορύφωμα την... πεντάρα από την Γκλάντμπαχ (17/7, 5-1).

Στο μεταγραφικό κομμάτι δεν έχουν καταγραφεί μεγάλες διαφοροποιήσεις με τον 38χρονο κεντρικό μέσο Εμρέ Μπελόζογλου και τον Βόσνιο επιθετικό Ριάντ Μπάιτς να θεωρούνται ως οι μεγαλύτερες απώλειες. Αντίθετα, αποκτήθηκα ο Νορβηγός φορ Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν, ο οποίος ήταν εξαιρετικό στην περυσινή σεζόν σημειώνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ σε 23 ματς με την Σάλτσμπουργκ. Επίσης καλές εντυπώσεις στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν άφησε και ο Νιγηριανός μέσος, Οκετσούκβου Αζουμπούικε, ο οποίος αγωνίστηκε στη Ρίζεσπορ.

Πρωταρχικό μέλημα για την ομάδα του Στέφανο Ναπολεόνι, είναι η απόκτηση δύο σέντερ μπακ, όπως παραδέχθηκε και ο τεχνικός της Οκάν Μπουρούκ.

«Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στα φιλικά προετοιμασίας. Χρειαζόμαστε τρεις ποδοσφαιριστές. Δύο στο κέντρο της άμυνας και έναν σέντερ φορ για να ενισχυθεί η ομάδα γιατί έχουμε βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα», τόνισε ο 45χρονος προπονητής προσθέτοντας:

«Έχουμε πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να ενισχύσουμε και τις τρεις γραμμές μας. Ο Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν παίζει ως δεύτερος επιθετικός, για αυτό ψάχνουμε για κλασικό στράικερ. Επίσης είναι δύσκολο να βρούμε καλό σέντερ μπακ και προσπαθούμε βάσει του μπάτζετ μας για την καλύτερη δυνατή λύση».

Η Μπασάκσεχιρ ονειρεύεται για πρώτη φορά στην ιστορία της πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Κλείσιμο
«Πρέπει να δουλεύεις και να θέτεις στόχους. Προσπαθούμε να κυριαρχήσουμε ακόμη περισσότερο με το παιχνίδι μας. Οφείλουμε να γίνουμε λίγο πιο επιθετικοί και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κάνει το παιχνίδι της. Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε τις ευκαιρίες μας για γκολ και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί από την αριστερή πλευρά».

Η παρουσία του Αρντά Τουράν στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει προκαλέσει ενθουσιασμό.

«Ο Αρντά ανυπομονεί να παίξει και να προσφέρει στην ομάδα. Τα δίνει όλα στις προπονήσεις. Είναι κάτι ευχάριστο για μένα. Διαθέτουμε 24 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας. Έχουμε πολλούς παίκτες στο κέντρο και στην επίθεση. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης