Θρήνος στην ΑΕΚ για τον θάνατο του Νίκου Μήλα

Θρήνος στην ΑΕΚ για τον θάνατο του Νίκου Μήλα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο προπονητής της θρυλικής ομάδας της ΑΕΚ που κατέκτησε το ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Καλλιμάρμαρο το 1968

aek_milas
Ο Νίκος Μήλας, ο προπονητής της θρυλικής ομάδας της ΑΕΚ που κατέκτησε το ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Καλλιμάρμαρο το 1968, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του Νίκου Μήλα.

«Ο προπονητής του ολόχρυσου και πιο ένδοξου τίτλου της Ελλάδας, του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου, του Κυπέλλου Κυπελλούχων του ’68, ο τεράστιος Νίκος Μήλας άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή. Με τη «Βασίλισσα» κατέκτησε και 2 πρωταθλήματα (1968, 1970).

Ο Ευρωκυπελλούχος τεχνικός «έφυγε» πλήρης ημερών, με βαριά και πλούσια παρακαταθήκη στην αθλητική κονίστρα να τον συνοδεύουν.

Το θλιβερό μαντάτο συντάραξε τα Γραφεία της «Βασίλισσας». Ένας-ένας οι θρυλικοί παίκτες του, πληροφορούμαστε, ότι κατευθύνονται τώρα προς την οικία του εκλιπόντος, στη Νέα Σμύρνη.

Ορφάνεψε η ΑΕΚ ακόμη περισσότερο, αλλά είναι τέτοια η περπατησιά του ανδρός, που τον καθιστά (εσαεί) Αθάνατο...

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, η Διοίκηση, το αγωνιστικό Τμήμα, και όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΑΕΚ ΒC εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τη σύζυγό του Άννα και την οικογένειά του».

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης