ΑΕΚ-Μακάμπι Νετάνια 1-1: Βελτιωμένη μεν, αναποτελεσματική δε!

ΑΕΚ-Μακάμπι Νετάνια 1-1: Βελτιωμένη μεν, αναποτελεσματική δε!

Η ΑΕΚ στο τρίτο της φιλικό τεστ έμεινε στο 1-1, έδειξε καλύτερη εικόνα, βρήκε γκολ με τον Μάνταλο, είχε άριστες συνεργασίες και με Λιβάια, Ζεράλντες, Σιμάο, Κλωναρίδη, αλλά δεν είχε και πάλι το εύκολο γκολ
 

4854043
Το θέμα στις φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας είναι να παρατηρεί κανείς βελτίωση ματς με το ματς, μικρή ή μεγάλη το ίδιο σημαντικό είναι για το τεχνικό τιμ της εκάστοτε ομάδας.

Στην ΑΕΚ λοιπόν προφανώς και πρέπει να υπάρχει μια σχετική ικανοποίηση για το γεγονός ότι σε αυτό το τρίτο φιλικό ματς η ομάδα έδειξε καλύτερη εικόνα για μεγαλύτερη διάρκεια συγκριτικά με τα προηγούμενα φιλικά κι ας αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 με την Μακάμπι Νετάνια!

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν στο μέτριο πρώτο για εκείνους 45λεπτο να βρουν γκολ με τον Πέτρο Μάνταλο που ήταν εκ των κορυφαίων για την Ένωση χάρη σε κλέψιμο και ασίστ του Λιβάια που και πάλι ξεχώρισε στο παιχνίδι γενικά με την παρουσία του. Μόλις δυο τελικές έκανε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και αυτό αναδεικνύει το πρόβλημα στη δημιουργία και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Κάτι μάλιστα που έμοιαζε πολύ δύσκολο να αλλάξει.

Κι όμως στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έδειξε μέρος των αρχών που θέλει να διέπουν το παιχνίδι της ομάδας του ο Μιγκέλ Καρντόσο. Μόνο στο δεύτερο 45λεπτο η Ένωση έκανε 10 τελικές (από τις 12 συνολικά) και όμως δεν κατάφερε να βρει γκολ είτε με τον Λιβάια, είτε με τον Ζεράλντες, είτε με τον Μάνταλο, είτε με τον Κλωναρίδη... Είναι αλήθεια ότι η ομάδα του Καρντόσο ήταν βελτιωμένη συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς, αλλά ταυτόχρονα ήταν και πάλι αναποτελεσματική...

Έλειπε το γκολ και στα προηγούμενα ματς αλλά σε αυτό φάνηκε το πρόβλημα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά. Βασικά έλειψε ο Νέλσον Ολιβέιρα τον οποίο η ΑΕΚ αναμένεται να αποκτήσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) και να δώσει λύση στο πρόβλημα που παρατηρείται στο τελείωμα των φάσεων.

(περισσότερα σε λίγο...)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης