Κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό από το διεθνές ποδόσφαιρο ο Μέσι

Κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό από το διεθνές ποδόσφαιρο ο Μέσι

Οι δηλώσεις του Αργεντινού άσου μετά τον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα, θέτουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 και αυτή στο Κόπα Αμέρικα του 2020

messi_redcard
Αντιμέτωπος με ποινή αποκλεισμού δυο ετών από το διεθνές ποδόσφαιρο βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, με αφορμή τα σχόλια που έκανε έπειτα από τη νίκη της Αργεντινής επί της Χιλής στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Ο Μέσι είχε αποβληθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι για μια διαμάχη με τον Γκάρι Μέντελ της Χιλής, η οποία φάνηκε να ξεκίνησε από τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε και τους δυο, με τον Αργεντινό άσο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του μετά το τελικό σφύριγμα, αφήνοντας υπονοούμενα πως η διοργάνωση έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ευνοηθεί η Βραζιλία.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλη η κατάσταση έχει στηθεί υπέρ της Βραζιλίας. Ελπίζω πως το VAR και οι διαιτητές δεν θα παίξουν ρόλο στον τελικό και το Περού θα μπορέσει να συναγωνιστεί τη Βραζιλία, αν και το βλέπω δύσκολο. Δεν ήθελα να είμαι μέρος αυτής της διαφθοράς, δεν θα έπρεπε να έχουμε γίνει μέρος της ασέβειας με την οποία μας αντιμετώπισαν στο Κόπα Αμέρικα. Πάντα λέω την αλήθεια, είμαι ειλικρινής κι αυτό με κρατά ψύχραιμο» είχε αναφέρει ο Μέσι.

Οι συγκεκριμένες δηλωσεις κρίθηκαν σαν «μη αποδεκτές» από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής και αναμένεται, πλέον, η ποινή για τον Αργεντινό.

Μια πιθανή ποινή αποκλεισμού δυο ετών από το διεθνές ποδόσφαιρο, θα στερήσει στον Μέσι τη συμμετοχή στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 και αυτή στο Κόπα Αμέρικα του 2020.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης