Μέσι: «Αποχωρούμε περήφανοι και αδικημένοι. Αξίζαμε τον τελικό...»

Μέσι: «Αποχωρούμε περήφανοι και αδικημένοι. Αξίζαμε τον τελικό...»

Ο Λιονέλ Μέσι, έπειτα από την αποβολή του στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα και τη νίκη (2-1) επί της Χιλής, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την προσπάθεια της εθνικής Αργεντινής στη διοργάνωση, στάθηκε ξανά στη μεγάλη αδικία που αισθάνεται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και ζήτησε στήριξη και... χρόνο.

arggennττttt
Ο ηγέτης της «αλμπισελέστε», στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα έπειτα από «κοκορομαχία» με τον Γκάρι Μεδέλ, αν και εκείνος δεν έκανε και πολλά, με τον Χιλιανό να τον απωθεί με αντιαθλητικό τρόπο.

Λίγη ώρα μετά το επεισοδιακό παιχνίδι για τον μικρό τελικό και την κατάκτηση της 3ης θέσης από την «αλμπισελέστε», ο Μέσι έγραψε στα social media:


«Αποχωρούμε από τη διοργάνωση με έναν θρίαμβο, με το κεφάλι μας ψηλά, αλλά και με το αίσθημα της αδικίας. Πιστεύουμε ότι αξίζαμε να βρισκόμαστε εμείς στον μεγάλο τελικό γιατί παίξαμε καλύτερα και ήμασταν καλύτεροι από τη Βραζιλία στα ημιτελικά. Πρέπει να κοιτάξουμε πλέον μπροστά με αισιοδοξία γιατί υπάρχει σωστή βάση για το μέλλον και πρέπει ο κόσμος να δώσει χρόνο σε αυτή την εθνική ομάδα...».


Λίγο νωρίτερα με δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες είχε αναφέρει πως «σε αυτό το τουρνουά δεν μας σεβάστηκαν, δεν ήθελα να συμμετέχω σε μια διεφθαρμένη διαδικασία και γι' αυτό δεν πήγα στο πόντιουμ στη λήξη του αγώνα». ​



Διαβάστε περιοσσότερα στο : www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης