Ο Νίκος Παππάς προκαλεί τον Αντετοκούνμπο: «Θα παίξεις μονό μωρή κότα;»

Ο Νίκος Παππάς προκαλεί τον Αντετοκούνμπο: «Θα παίξεις μονό μωρή κότα;»

O Νίκος Παππάς είχε κερδίσει με 33-0 σε μονό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια - Τον προκάλεσε ξανά, ο MVP του ΝΒΑ αρνήθηκε και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού κατέγραψε ακόμα ένα 20-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις!

Papap
Σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Fox Sports, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε μια απίθανη ιστορία απέναντι στον Νίκο Παππά στα Σεπόλια όπου και μεγάλωσε... Τότε, ο άσος του Παναθηναϊκού τον είχε κερδίσει 33-0 και αυτό όπως φαίνεται έχει μείνει για τα καλά στο μυαλό του Γιάννη.




«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0»!

Τα χρόνια πέρασαν, ο Νίκος Παππάς... προκάλεσε ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι ανέβασε ένα απολαυστικό video στο Instagram από τη συνάντηση τους στο ΟΑΚΑ.

2008: 33-0
Κλείσιμο
2019: 20-0 (λόγω μη προσέλευσης του αντιπάλου»

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης