O Ολυμπιακός «κάτι» περιμένει για τη θέση του σέντερ φορ

O Ολυμπιακός «κάτι» περιμένει για τη θέση του σέντερ φορ

Διατεθειμένος να περιμένει τις απαντήσεις κάποιων σέντερ φορ που βρίσκονται ψηλότερα στη λίστα παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός, έχοντας ως εναλλακτικές λύσεις τους έμπειρους Ελ Αραμπί και Μουκάντζο

epithetikososfp1
Έναν ή και δύο σέντερ φορ φαίνεται πως περιμένει ο Ολυμπιακός, προτού καταλήξει στους διεθνείς Αφρικανούς Ελ Αραμπί και Μουκάντζο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του.

Όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες κινούνται σε διάφορα μέτωπα για το θέμα του επιθετικού, θέλοντας να φτάσουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως επιθυμούν να κλείσουν κάποιον από τους Γιορέντε ή Σλιμανί, για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα το όνομά του και το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ο Ολυμπιακός περιμένει «κάτι» εξαιρετικό για την υπόθεση του σέντερ φορ, έχοντας σταντ μπάι τους Ελ Αραμπί και Μουκάντζο. Δύο περιπτώσεις που «μετράει» η παρουσία των Καρεμπέ και Μοντέστο στο σύλλογο, ενώ έχουν συνεργασία και με τον Πιέρ Ισά.

Κλείσιμο
Το θετικό με τους δύο παίκτες είναι ότι δεν συμμετέχουν αυτή την περίοδο στο Κόπα Άφρικα που διεξάγεται στην Αίγυπτο και αν αποφασίσουν τελικά να κινηθούν για έναν εκ των δύο, θα ταξιδέψει άμεσα στην Πολωνία για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Πάντα στο προσκήνιο, βέβαια, βρίσκεται και η περίπτωση του Χασάν, αν και ο πρόεδρος της Μπράγκα υποστήριξε πως ακόμα και αν παραχωρηθεί ο Ντιέγκο Σόουσα (πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος) δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για την αντικατάστασή του.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης