Εκτός συνέχειας στο Ίστμπουρν η Σάκκαρη

Εκτός συνέχειας στο Ίστμπουρν η Σάκκαρη

Η Αγγλίδα Τζο Κόντα κέρδισε με 6-4, 7-6 την Μαρία Σάκκαρη και την απέκλεισε στον 2ο γύρο του τουρνουά του Ίστμπουρν, που αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για το Γουίμπλεντον

maria
Την 3η της ήττα σε 4 αγώνες από την Τζο Κόντα γνώρισε το απόγευμα της Τρίτης στο τουρνουά του Ίστμπουρν η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-4, 7-6 (4) από την Κόντα και έτσι δεν θα συνεχίσει στον 3ο γύρο του τουρνουά που έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο πριν από το Wimbledon.



Το παιχνίδι κράτησε 97' και πλέον μετά από αυτή την ήττα της η Σάκκαρη περιμένει την Δευτέρα την πρεμιέρα στο Wimbledon.

Στο 1ο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε με 2-1 αλλά η Κόντα με μπρέικ έφτασε στο 2-3 και στο 2-4 και παρά την προσπάθεια της Μαρίας κέρδισε με 4-6.



Το 2ο σετ ήταν καλύτερο για την Σάκκαρη. Προηγήθηκε με 2-1 και παρά την πίεση της Κόντα με μπρέικ έκανε το 5-3.

Κλείσιμο


Η Τζο "απάντησε" με μπρέικ για το 5-4 και οδήγησε το σετ στο 5-5. Η Σάκκαρη με καλό σερβίς προηγήθηκε ξανά με 6-5 αλλά η αντίπαλος της ήταν αποφασισμένη και ισοφάρισε σε 6-6!

Το σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 2-1 αλλά η Κόντα απάντησε με σερί 0-3 για το 2-4 και παρόλο που η Μαρία ισοφάρισε σε 4-4, η Αγγλίδα επικράτη με 7-4 κατακτώντας τη νίκη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης