Πρωταθλητής με τη Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος

Πρωταθλητής με τη Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος

Πρωταθλήτρια Ισραήλ για 53η φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που νίκησε 89-75 τη Μακάμπι Ρισόν στον τελικό του Final 4

mac-safi
Τον πρώτο του τίτλο εκτός Ελλάδας ως πρώτος προπονητής πανηγύρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο 52χρονος τεχνικός οδήγησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην κατάκτηση του 53ου πρωταθλήματος της ιστορίας της στο Ισραήλ, καθώς η «ομάδα του λαού» νίκησε με 89-75 τη Μακάμπι Ρισόν στον τελικό του Final Four.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεκίνησε δυνατά και πήρε προβάδισμα επτά πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο (20-13), αλλά η Μακάμπι Ρισόν ανέκαμψε στο δεύτερο και έκλεισε το ημίχρονο στο -2 (44-42). Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου «πάτησαν το γκάζι» και έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτησε με σκορ 89-75.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζον Ντι Μπαρτολομέο, που πέτυχε 15 πόντους και αναδείχθηκε MVP, από 14 είχαν οι Σκότι Ουίλμπεκιν και ΝτεΆντρε Κέιν, ενώ ο Ταρίκ Μπλακ πρόσθεσε 11 πόντους. Από πλευράς ηττημένων, πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και του αγώνα ήταν ο Ντάριλ Μονρό, που πέτυχε 22 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 44-42, 64-57, 89-75.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης