«Βόμβα» ΠΑΟΚ με Ροντρίγκο Άλβες Σοάρες

«Βόμβα» ΠΑΟΚ με Ροντρίγκο Άλβες Σοάρες

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μπακ συμφώνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά και αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στην Ελλάδα

rodrigo
O ΠΑΟΚ ψάχτηκε αρκετά στην ευρωπαϊκή αγορά για δεξί και αριστερό μπακ, καταλήγοντας στην επιλογή του Ροντρίγκο Άλβες Σοάρες που έρχεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες μέρες.

Για πολλούς ήταν ο καλύτερος δεξιός μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Κι όμως, ο Ροντρίγκο Άλβες Σοάρες καταλήγει, μετά από αστραπιαίες κινήσεις, στον Πρωταθλητή Ελλάδας, ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν το «ναι» του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος και μετά την προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του.

Στα 26 του χρόνια, ο γεννημένος στις 26 Δεκεμβρίου του 1992, ο Βραζιλιάνος μπακ μέτρησε φέτος με τη φανέλα της Αβες στο πρωτάθλημα της Liga NOS 33 συμμετοχές, με 4 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης