Champions League: Εψαχναν παντού αγνοούμενο οπαδό της Λίβερπουλ και τον βρήκαν στη... φυλακή

Champions League: Εψαχναν παντού αγνοούμενο οπαδό της Λίβερπουλ και τον βρήκαν στη... φυλακή

Ο 23χρονος Μακόλεϊ Νέγκους είχε μεθύσει τόσο που δεν θυμόταν ούτε το όνομά του  - Τον είχε συλλάβει η Αστυνομία στη Μαδρίτη και οι συγγενείς του τον δήλωσαν αγνοούμενο

Negus2
Είναι από τις ιστορίες που πάντα συνοδεύουν το φινάλε ενός τελικού (ειδικά δε αν εμπλέκεται και κάποια αγγλική ομάδα).

Το απόγευμα της Κυριακής, στο περιθώριο της άφιξης της αποστολής των πρωταθλητών Ευρώπης στο Λίβερπουλ η οικογένεια του Μακόλεϊ Νέγκους όχι απλά δεν πανηγύριζε αλλά ζούσε ώρες αγωνίας καθώς ο 23χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Negus3


Οι συγγενείς του δήλωσαν την εξαφάνιση του και όσο περνούσαν οι ώρες, τόσο μεγάλωνε κι η αγωνία για να προκύψει χάπι εντ στην ιστορία καθώς ο οπαδός της Λίβερπουλ είναι καλά στη υγεία του, αλλά βρίσκεται υπό κράτηση!

Κλείσιμο
Ο Νέγκους το βράδυ του Σαββάτου πανηγύριζε μαζί με χιλιάδες άλλους φίλους της Λίβερπουλ την κατάκτηση του Champions League καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκοόλ...

Ο οπαδός της Λίβερπουλ ήταν σε άθλια κατάσταση όταν στις 02:00 τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακής τον εντόπισαν δύο άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας να κοιμάται ημίγυμνος στην οδό Γκόγια.

Όπως αναφέρουν πηγές της ισπανικής αστυνομίας, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, αλλά ο μεθυσμένος Νέγκους άρχισε να τους γρονθοκοπεί , προκαλώντας τους τραύματα πριν τον συλλάβουν και τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα της Σαλαμάνκα.

Ο μεθυσμένος Άγγλος οπαδός στην κατάθεση που του πήραν ανέφερε ότι τον λένε ΜαΚάλεν (ήταν τόσο σουρωμένος που δεν θυμόταν ούτε το όνομα του) κι έτσι όταν δηλώθηκε ως αγνοούμενος από την οικογένεια του δεν μπόρεσε να γίνει η ταυτοποίηση...

Τελικά σήμερα αφού συνήλθε έδωσε το κανονικό του όνομα και οι καρδιές των συγγενών του πήγαν στις θέσεις τους... Ο ίδιος πάντως δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη καθώς κατηγορείται για την επίθεση τους Αστυνομικούς και θα περάσει από δίκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης