Βαλμπουενά: Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας

Βαλμπουενά: Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό

valbuena-vid
Τη χάρα, την υπερηφάνια και την τιμή που θα παίξει στον «μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας» έκανε λόγο ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλώντας στην κάμερα του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δήλωσε ανυπόμονος να παίξει στο «μυθικό γήπεδο», όπως χαρακτήρισε το «Γ. Καραϊσκάκης», ανακαλώντας την εμπειρία που είχε πριν από λίγα χρόνια όταν βρέθηκε στον Πειραιά για αγώνα της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Ολυμπιακού

«Είμαι πολύ χαρούμενος και που ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα».

«Ήδη νιώθω πάρα πολύ μεγάλη περηφάνια και τιμή, που θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω πολύ αυτούς που θέλησαν να έρθω εδώ και δούλεψαν για να έρθω εδώ. Πρώτα απ’ όλα τον προπονητή που με ζήτησε από πριν, τον πρόεδρο, τον Φρανσουά και τον Κριστιάν. Επίσης πολύ σημαντικό, τον κύριο Ζοζέ Ανιγκό, που για εμένα είναι σαν δεύτερος πατέρας μου. Αυτός ήταν με τον οποίο μίλησα και εάν δεν είχαμε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα, μπορεί να μην γνώριζα και να μην είχα έρθει ποτέ στον Ολυμπιακό. Τέλος, αυτούς που υλοποίησαν τη μεταγραφή μου. Τον Πιέρ Ισά και τον Σαλίμ».

«Είναι κάτι πάρα πολύ συναρπαστικό και ανυπομονώ να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας σ’ αυτό το γήπεδο. Είναι ένα μυθικό γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα και είχα την εμπειρία να το ζήσω αυτό, όταν έπαιξα πριν από λίγα χρόνια με τη Μαρσέιγ. Ανυπομονώ να ανακαλύψω αυτό το γήπεδο σαν παίκτης πλέον του Ολυμπιακού, να τιμήσω τα χρώματα της ομάδας μου και να αγωνιστώ σε όσα περισσότερα ματς μπορώ. Να ξέρετε ότι έχω έρθει εδώ με πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και ελπίζω να χαρίσω πολλούς τίτλους γιατί γι’ αυτόν τον λόγο ήρθα εδώ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει στο Champions League και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Ελπίζω να δώσουμε χαρά και να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας, που έρχονται κάθε Σαββατοκύριακο για να μας δουν, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Το να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους μας! Ελπίζω να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν γιατί έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες και έχουμε πάρα πολλά ακόμα να κάνουμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε καλή σεζόν».

Η πρώτη μέρα του Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό! / Valbuena’s first day in Greece for Olympiacos FC!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης