Έρευνα της EuroLeague για καθυστερημένες οφειλές της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Έρευνα της EuroLeague για καθυστερημένες οφειλές της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Με επίσημη ανακοίνωση, η EuroLeague γνωστοποίησε την καταγγελία της Ένωσης Παικτών για καθυστερημένες οφειλές σε παίκτες χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει ποιοι είναι αυτοί

4804244
Νέος πονοκέφαλος για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού καθώς οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Euroleague για παλαιότερες οφειλές σε αθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης Καλαθοσφαίρισης της Euroleague (MCC) αναφέρει τον Ολυμπιακό στην επιτροπή οικονομικών για την περαιτέρω παρακολούθηση της ομάδας όσον αφορά συμμόρφωσή της με τους κανόνες για την οικονομική σταθερότητα μετά από την καθυστέρηση πληρωμής μισθών. Ο κανονισμός αφορά τις πληρωμές προς τους παίκτες της ομάδας. Η υπόθεση προέκυψε από καταγγελία στην Ένωση Παικτών της EuroLeague (ELPA). Η διαδικασία κινείται με βάση την παραβίαση των κριτηρίων του Άρθρου 3. α). Η παραπομπή της υπόθεσης στην επιτροπή οικονομικών θα οδηγήσει σε απόφαση μέσα στις επόμενες 30 ημέρας, σύμφωνα με το Άρθρο 33 του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague»

Στις τάξεις του Ολυμπιακού αναγνωρίζουν τις οφειλές και διατυπώνουν την πρόθεσή τους να τις διευθετήσουν. Ξεκαθαρίζουν ωστόσο ότι πρόκειται για οφειλές σε παίκτες οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν τη φετινή σεζόν αλλά σε προηγούμενες χρονιές.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης