Στην Αθήνα ο Βράνιες, αλλά υπάρχουν εμπόδια για ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Βράνιες, αλλά υπάρχουν εμπόδια για ΑΕΚ

Ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά η επιστροφή του στην ΑΕΚ μόνο απλή υπόθεση δεν είναι

vraniews-aek1
Ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται στην Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές και η παρουσία του μπορεί να επισπεύσει τις όποιες εξελίξεις στην υπόθεση της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Πάντως αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», οι οιωνοί δεν είναι θετικοί για κάτι τέτοιο.

Κι αυτό γιατί πέρα από τη διαφορά που υπάρχει με τον Βόσνιο στόπερ, ο οποίος δεν θέλει να χάσει χρήματα από το υψηλό συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους Βέλγους, η ομάδα του παρουσίασε εσχάτως αξιώσεις για έξτρα οικονομικό όφελος.

Η υπόθεση αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη, αλλά παραμένει ανοιχτή και δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο η προσωπική επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να ξαναφέρει τον Βράνιες στην ΑΕΚ.

Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στα υπόψη τους τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, που αν εγκριθούν από τον Μιγκέλ Καρντόσο μπορεί ένας εξ αυτών των παικτών να υπογράψει, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με τον Βόσνιο. Δίχως να αποκλείεται μια τέτοια μεταγραφή να «κάψει» οριστικά την επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης