Ντάνιελ Χάκετ: Η συνέντευξη της ζωής του και η αποκάλυψη!

Ντάνιελ Χάκετ: Η συνέντευξη της ζωής του και η αποκάλυψη!

Ο Ντάνιελ Χάκετ σε πελάγη ευτυχίας παρέα με την οικογένειά του και την κούπα της Ευρωλίγκας συνάντησε το Eurohoops στα αποδυτήρια και έδωσε μια εντελώς αυθόρμητη και διαφορετική συνέντευξη!

hacket_ar
Ντάνιελ Χάκετ… Μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου! Στον επαγγελματικό αθλητισμό και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπάρχει πια, είναι λίγες οι φορές που οι αθλητές εκφράζονται με απόλυτη εξωστρέφεια και ειλικρίνεια. Η αλήθεια είναι πως δεν φταίνε μοναχά οι ίδιοι. Είναι δομημένο έτσι το σύστημα που αν ένας αθλητής αναγνωρίσιμος δρα και μιλά αυθόρμητα, το πιθανότερο είναι να μην του βγει σε καλό.

Σε αυτή την σπέσιαλ κατηγορία ανήκει σίγουρα ο Ντάνιελ Χάκετ! Ενας από τους πιο αυθεντικούς τύπους που κυκλοφορούν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ! Με πολλά κιλά της καλώς εννοούμενης τρέλας! Πήξαμε, εξάλλου, στους συμβατικούς.

Ο υπογράφων δεν θα ξεχάσει ποτέ μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Ιταλό διεθνή γκαρντ και πλέον πρωταθλητή Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ. Ήταν το καλοκαίρι του 2017, λίγα μετά το τηλεφώνημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που τον ενημέρωσε πως ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Μετά από μια μεστή πρώτη σεζόν, ο Ντάνιελ τραυματίστηκε σοβαρά σε πρώιμο στάδιο της σεζόν, έχασε όλο το υπόλοιπο και υπήρχε μια… ανασφάλεια γύρω από την αποκατάστασή του.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το κλάμα με λυγμούς και αναφιλητά. Η απόφαση του Ολυμπιακού να μην συνεχίσει μαζί του, σε συνδυασμό με την… άγνοια για το τι του ξημερώνει λόγω του σοβαρού τραυματισμού τον είχαν διαλύσει.

Τέτοιες συζητήσεις δεν μπορούν και δεν πρέπει να αποτυπώνονται σε ένα δημοσιογραφικό άρθρο γιατί αποτελούν προσωπικές συζητήσεις. Αυτό, όμως, που μπορεί να μεταφερθεί και ποτέ δεν θα ξεχάσω είναι ο “τυφώνας θλίψης” που ένιωσα… Κι αυτό το κλάμα, που έμοιαζε με μικρού παιδιού που έχει πλαντάξει και δεν μπορεί να αρθρώσει καν τις προτάσεις του, τα όσα θέλει να εκφράσει.

Ήταν μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που έχω βιώσει σε αυτή την δουλειά και μια από τις λίγες φορές που δεν είχα… αυτονόητη λύση στη διαχείριση και την αντίδραση. Αυτό που εισέπραττα από τον Χάκετ με άγγιξε, με σόκαρε και λόγια παρηγοριάς δεν υπήρχαν. Πολύ απλά, γιατί ο τύπος ήταν απαρηγόρητος!

Κλείσιμο
Δύο χρόνια μετά παρά… κάτι, ο Χάκετ που πάντα ονειρευόταν να παίξει σε ένα φάιναλ φορ και έχασε την ευκαιρία με τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ του 2017 στη Πόλη, είναι πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ! Δεν είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης της ομάδας, ο πιο τεχνίτης και ο πιο ντελικάτος.

Έφερε, όμως, πάθος, ενέργεια, winning spirit, τρομερές άμυνες, θετική αύρα στα αποδυτήρια και άλλα πολλά.



Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης